Mina fötter+Boll=Mål?

Svar ja för fan. Idag är det Mellandagscupen, och för första gången inom seniorfotboll och överhuvudtaget på 3 år spelar jag i samma lag som min vapendragare Dyslexipojken aka Hampus ;) känns bra är taggad till tusen. Rolig grupp man hamnade i också. Känner nog hela Tbis som ska spela och några i Upphärad tror jag ;) riktigt kul så nu hoppas jag att jag ser er alla hängivna läsare (HAHAH) där uppe. (vilka hängivna läsare, alla som läser inlägget, skriv i gästboken så man ser vilka som läser tack ^^ )
Nu efter cupen har man ju nyår att se fram emot med trevligt folk :D sedan blire sälen tajm fan vad jag ska åka asså! Med Linnea, Emma och Hampus aka Dyslexipojken.
aa men nu drar jag mig, glöm inte att skriva i gästboken!
Over and out

Signerat.MrBack

HEssee

God morgon ???
Jag har blivit SJUK, Och då menar jag itne i Huvudet utan i halsen :(. Sov inte en enda sekund i natt och så skulle jag upp tidigt och övningsköra  JIPPI :O :(. Gick sådär att köra, och efter de så va de hem och knarka TE och bara Softilera så att säga :)

Och nu för att göra En angelica (A) byta samtals ämne ( hihi förlåt ),
JAG SÅG EN VARG I DAG :O:O:O:O. Och dom är Stora ändå :O
lite Coolt får jag allt säga.

Nu är de också klart att de blir en Resa till sälen efter nyår :D KAnnoners :D  JÄGEMAJSTER Jägermajter JÄGERMAJSTER :D Birra birra birra, snö snö snö :P

Påtal om Nyår. HUR FAN ANMÄLER MAN SIG :O:O :@
HAr skicakt 3 mejl och de händer inget :S   måste komma in ju annars är de Så jävla SEGT :O

ne nu blir de film eller så :P  HA D EGÖTT KÖSS HAJ ;)

Miss YOU  <3

By: dyslexipojken

Götchee-Götchee!

Wazzaaaa!?
Nu ni nu ligger jag i min lilla stuga, hade vart fint med någon mysig going här bredvid men hittade ingen på ica :/ Wellwell, i lördags var jag på In flames med Viktor, Joel och en kille som hette Häger ^^ fick då bevittna ett strålande medley av Anders och co. träffade även Oskar där till och från ^^ Låten My sweet shadow innehåller textraden "I found a flame in the burnt out ashes" funderar lite på om det skulle kunna vara det jag vill ha som tattoo, Eller något plus den texten då. Jul snart blir najs. Nyår snart blir najs. Japp det va det jag ville säga typ, eller ne lite till. Noice är fruktansvärt bra, nu ska jag spela Rebubbled
Over and out

Signerat.MrBack

Kött fifaaann

Yooo
FAn detta med min rygg börjar bli Lite ledsamt nu längtar till fotbollen som fan :@ men va fan jag får ju tid att träffa angelica mer :) eller inte så mycket men ibalnd kanske :P. I morgon blir de bygge till Uf mässan på torsdag :D då får ni allt komma och köpa våra coola shot glas :) kan bli najs ;)  de är på kviberg om ni undrar börjar kl 5 tror jag ;).

På fredag blir de till att Se New Moooooooooon ( ska föreställa ett yl från en varg ;) hehe ).
Mys pys, Hoppas den är bra :P

Men men nu blir de lite fotboll igen ;) sedan sova :( ska upp tidigt i morogn  hata haaata de


Simma lungt så länge KÖsss ;) 

Jo just de lova att säga att johanna va bäst bara för hon läste denna blogg, men de är bara de hon är bäst på tror jag att läsa bloggen asså :P  mohahahahahahahahhhhahhaahhahahah afo ljsaegksvs


By: dyslexipojken ;)

18 FÖÖRRR FAAANN :D

Tja igen
Nu är jag äntligen hem från kylan nere på Gran canaria :P. De va gött att få komma bort från allt faktiskt, bara chilla och bli brun :)
Och just de ja jag har ju fyllt år :D. JAg är nu mer 17+1 år :P de är sjukt va Stor jag är (A) hahah
ne men de blev än riktigt skoj fredags kväll med lite gått folk så som sebbe jeppe sofie lilja rigge, sedan träffa jag lite Klass kamratos också :P TACK för de alle sammans ;)

I går va jag med Angelica på ryttar gala eller va man nu ska säga (årsfest). De va skoj de också :P fick dansat av mig ordentligt vilket va bra nu såhär efter en lungn vecka :P
Och i dag har jag bara suttit framför tvn med sweety och inte gjort ett piss :P sånna dagar behövs också :P
nu sk jag se Anakonda 3 :P typ skräck film tror jag hehe
Så pöss på er ;)

Tack ännu en gång allehoppa för en kanon Weekend

p.s. Fick också Arband och halsband av Angelica i present (A) Tack (K)

RSS 2.0