Falsksång, sjuk värme och trokröK!

Efter många om och men blev det bestämmt att det var en stjärn-trio som drog till Göteborg på fredagsmorgonen för ett besöka Metaltown. Båda dom här så kallade Bloggarna och en lite grabb som heter Jonas aka Kukmannen. Hampus kunde inte ta ut sin biljett i göteborg pga av massa strul o grejjer så han drog till Stenungsund  och plockade ut den ^^ under tiden gick jag och jonas och kollade på Dead by April.....blev inte direkt förvånad över sångarens horibla insats då jag redan sett dom en gång xD det lät mer som en idol-audition än en rockkonsert. Men vi hade det mysigt ändå, varmt va det också och inte ett moln på himmeln. Och bara för att jag brännde mig lite på ryggen så blev det till att ha på sig linne hela helgen så nu har jag en fin bonnebränna avtecknad som ett linne ^^ hahaha anyway så kollade vi massa mer band och hade trevligt med varandra. Lördagen såg ut på ungefär samma sätt, h1ampus kom dit senare pga att han skulle spela match ^o) (dom vann med 2-1 och killen gjorde ett mål ;P ) gratz så han kom lagom till mustasch, skylla sig själv kan han göra!

Band vi såg:
  • Slipknot
  • Marilyn Manson
  • Disrturbed
  • Volbeat
  • Children of Bodom
  • Opeth
  • The Haunted
  • Trivium
  • Mustasch
  • Dragonforce
  • Dead by April
  • Pain
  • All That Remains
  • Evergrey
Bäst var nog All That Remains tätt följt av Children of Bodom och Evergrey! ^^

YeahYeah! jobba på söndag och lära sig lite nya grejjer  lite segt och förjävla varmt :O 38 grader inne i maskinsalen....överlever nog inte eftermiddagsskiftet så länge mer :S men ska börja jobba natt snart ^^ Johan kunde tydligen inte hänga på U2 heller för han skulle på något jäva läger och lära sig snacka Tjeckiska :S menmen tråkigt för honom ^^ desto roligare för Linnsan som ska med istället ;D kommer bli kanonkul! ^^

Och idag är det Måndag den 29 juni. Jag jobbade idag. Det var fortfarande lika varmt. Jag var sen till jobbet. Bara därför att....Jag tog !trokröK (Körkort!) WOHOOOOO! :D fan va gött och jävlar vad jag ska glida runt mahaa! när jag har tid det vill säga :D tiden gick extra fort på jobbet idag, kändes lite roligare med körkortet i huvudet och lite mer o göra i maskinerna! ^^ och nu ligger jag och bloggar som en skadaskjuten gnu och snackar lite med min nya U2 kompanion! ^^ Btw fick MVG i fotbollsprofilen också xD kan dagen bli bättre är då frågan.....Ja är svaret, jag fick kakor av mamma när jag kom hem efter jobbet.

Oh you look so beautiful tonight!

Signerat.MrBack

He is back!

You heard right, he is back....Sebastian Back!

Mannen, Myten, Legenden har återvänt från ett långt avbrott. Ett avbrott som grudas på en rad olika anledningar...eller ne så va det inte. Bara en anlening, lathet! Haha ^^ visste ni förresten att jag klarade teoriprovet idag! Riktigt skönt att bli av med det, känner att man närmar sig lite speciellt när man hade så fruktansvärt höga poäng....ne så va det inte heller haha fick 53 och 52 var godkännt menmen ni vet vad dom säger om mig "Living on the edge".

Denna helgen var det ju Midsommar, ganska bra planerat att liksom sitta och plugga då! nee inte så....anyway fredagen börjat med en körlektion på morgonen, fick bland annat höra att det inte skulle vara en chans att jag skulle klara av teorin för att jag inte pluggat något! Maha men där fick han en knäpp på näsan...(tänk om man tog bort "n" från "knäpp"...HAHA då skulle han ju få en käpp på näsan) ...sedan så kom min Biatch, inte den vanliga nu som jag betalar, nene den här killen är gratis! ^^ hihi Hampus va jävligt taggad märkte jag men så vi satte oss som två "Bratts" och smutade på mitt portvin som jag fått av La Familia Lecander. Pratat med linn hela helgen typ också, bästa!<3 ^^ Sen anslöt sig resten av midsommar firarna, och vi vandrade långsamt in i dimman! Kasst väder men vi löste det ändå haha blev lite film på kvällen också med emelie! :)

Lördag blev det en del plugg, men tog mig senare till västerlanda med en gammal komips och några nya kompisar ! ^^ kul o dansa! hihi ....Yes och söndag förflöt med massa plugg och sällskap av linn hela dagen typ (spirituell sällskap;) ) :D Och nu har jag kommit hem från Vbg och ska dra och jobba om några timmar! :/ :D Det var allt för den här gången!

Living on the edge

Signerat.MrBack


En sann gentleman är någon som vet hur man spelar säckpipa, men låter bli. :P

Tjabba

Som vanligt nu mera så är denna blogg seg på att uppdateras vilket jag och sebbe ber om ursäkt för, men vi har annat att göra ibland. :P

Helgen har i alla fall vart ganska rolig eller aa jo den va rolig hehe.
Fredagen jobbade jag och efter de så blev de faktist Thn(trollhättan) fest. Jag och sebbe hadde blivit bjudna av våran homie Johan. Men Sebbe hadde någon såndär fotbolls match så han kom upp lite senare. Men i alla fall så åkte jag med Jeppe upp till Släthult tror jag de hette mit ute i trollhättans egna svar på Hjärtum typ, fast med mer hus. Men väl där så va de bara att chilla tills festen värkligen börja. Jag och jeppe började gunga med rumporna och rätt som de va var så anlände massa folk, Jeppe och jag kolla på varandra och sa ``Jippi nu är de fest´´. Sebbe slöt upp också och nu va de bara att shake that as typ. Men Men så lätt va de inte alla killar kolla konstigt på oss och tjejerna va inte så sugna att dansa med oss. Hmmm tänkte jag och sebbe. Vi börja lukta på varandra (ifall vi lukta äckligt) men där lukta de som rosor. Så vi börja kolla runt omkring oss hmm. Jo men kolla, alla har långt hår(Brattz). ajjdå tänkte jag och sebbe med tanke på våran frisyr på 1 cm. precis efter att vi insett vårat läge så kom en kille helt random fram och kände på sebbes och min arm och gav oss sedan tummen upp. Vi bara ``eeh va´´???? då kolla vi runt igen, och då såg vi att ingen hade linne som vi. Va fan har vi kommit nu tänkte vi. Men vi sket i det och rästen av kvällen dansa jag och sebbe med varandra men då kom vi på att dom kanske tror att vi är bögar så tillslut försökte vi komma till centrum för att kunna käka pizza men de sket sig så vi höll en glocalnet-låg profil tills vi skulle hem.

Lördag kunde nu i alla fall bara bli bättre. Dagen börja med att dra till Stenungsund med familjen för att gratta 2 kusiner. De va skoj som tusingen eftersom att de va någon slags 5 kamp som blev väldigt lyckat. Efter de så blev de direckt till Jeppe för Förferre. Och efter ett tag kom Paulina Sofia och Johanna :D typ år och dar och flera veckor sedan jag såg dom sist. I alla fall så drog vi ner til festen och i dag va de som sakt mycket lättare att dansa än va de va i fredas, dom flesta tjejerna gick i alla fall inte ifrån oss :P hehe. Sebbe kom också senare men han skulle köra bil dagen efter så han tog de chill, men de är alltid lika skoj att ha med han ;). En sak va lika dan som i går märkte jag efter ett tag. Jag hadde linne på mej igen och i dag kom också en kille fram och sa
- fan va biff du är, med en ironisk röst.
- klart, sa jag då
- Vad tar du då? fråga han.
- vet inte riktigt tränar på kanske 20-25 kilo har inte maxat, sa jag.
- Då tar min mamma mer, log han lite uppmanande
- a jo hon är ganska stark din mamma, sa jag
- Va ? sa han lite förvånande
- Ne jag vet inte, sa jag och gick vidare. Sedan kom jag på vad jag hade sakt och de lät ganska kaksigt :P
Jag fattar inte sånna killar dom är bara ute efter att bråka. Men så är de antar jag. I alla fall så kom polisen och då följde jag med Jeppe hem och sov hos han. Och på söndag morgon så gick jag hem och hjälpte pappa med lite saker i trädgården.

Snip snapp snut så va sagan slut :P Pöss haj på er.

By Dyslexipojken

Jag tycker om att lära mig men inte alltid att bli undervisad. ;)

TJABBA


Nu har vi vart riktigt dåliga på att blogga ber 2 gånger om ursäkt för det, men så är det ibland. Jag eller jag och sebbe lova att vi skulle skriva om helgens chillande hos Ellen. Nu är de så långt efter helgen men vi kör en snabb återblick. Jag kom inte riktigt ihåg hur kvällen börja nu när jag tänkte efter hmm.. men i alla fall så kom vi till Ellen och började chilla som vanliget med några riktigt härliga prickar. Jätte skoj va de i alla fall och solen sken på oss och värmde våra vita kroppar eller röda kanske man ska säga (de hade ju vart sol hela dagen). I alla fall så kom de mer folk efter ett tag, de gjorde att de blev mer fest av de hela om man säger så:P. Senare på kvällen bjöd Jag och Sebbe upp till dans till och med. Men i alla fall en mycket mysig kväll  TACK Ellen ;). Veckan har sedan vart lungn. HAr vart i Stenungsund i 2 dagar nu också trevligt må jag säga endå ;). Jag har också stukat foten IGEN.... så nu har jag ont som fan men ska endå va med på matchen i moron enligt tränarna. Jaja jag gör de jag måste så länge jag klarar det. Segt bara att jag fömodligen missar klass festen :/ men de är inte säkert en i alla fall.

Föresten JAG GÅR UT I MOROGN :D:D:D   fan va gött Sommar hela sommaren nu asså xD

Och på Fredag är de ju Fest i nygård sägs de hmm kan ju va skoj får se om bill och bull ( Jag och Sebbe ) hittar dit. Sebbe ska få min present i alla fall  de är en ?#¤& klart jag inte säger de era godispapper Men nu ska jag se vad jag ska ha på mej för Snygga stekar kläder i morogn och kanske hinner man en film också ;) Köss på er ;)

JAG Å SEBBE Nice Pice off 2 nich boys  Belive me ;)

RSS 2.0