Så ljuvt det är att göra ingenting, och sedan vila efteråt.

Tja och tjena

Jag har vart sjuk i dag ``Jippi´´. Ne de är facktist tråkigt. Dom musklerna som jag hade byggt upp innan har väll åkt till Kina vid detta laget och de gillar man inte. Men sånt är livet antar jag. Annars så har jag känt mej ganska pigg i dag endå så jag ha facktist inte kollat på Tv hela dagen. Ne jag satt vid datan istället hehe, och så spela jag lite xbox också. Eller vänta nu jag kankse såg en film i morses föresten, ajaa spelar inte så stor roll i alla fall. Men en sak som jag har stört mej på nu i 2 dagar typ är dom som är anonyma på bildagboken. Heregud asså ska dom få gå in och kolla vad vi lägger upp för bilder men vi får inte kolla på deras, ne fyfarao asså, skäms på dom. Men jag har sansat mej och bryr mej inte om dom längre jag har gått vidare kan man säga. BTW det är ju snart SOMMAR också :D jag har bara en vecka och 2 dagar kvar :D jäklar asså. Jag har inte så mycket att göra på sommarn och de är ganska gött men skulle gött att ha ett jobb så man får in lite pengar :P men jag tror jag klarar mej endå, Jag komer ju lätt va brunast i alla fall, någon som vill slåvad eller så ? hehe. kanske klarar att fixa pengar själv. Ne nu har jag snackat förmycket för en dag, måste spara mina stavnings skills still skolan i morogn om jag nu ska gå, men ni får ha de... okej.  Ne skojja ni får ha de MEGA bra till jag eller Mr.Back hör av oss igen.

SE YA


Var sjutton ligger det där Australien egentligen?

Tja
De va ett tag sedan nu och detta ber vi om ursäckt för ska inte hända igen hoppas vi. Långhelgen har vart grym jag sov hos Sebbile sebb från torsdag till söndag vilket måste göras om :D

Torsdag gick jag upp kl 9 eller 10 kom inte riktigt ihåg nu men jag skulle i alla fall fixa moppen för jag hade fått ny kedja och så. Men efter jag hade grejat en stund så märkte jag och min granne att de va en spricka på ett ställe som sedan då gick sönder helt så då gick de inte att åka moppe ner till Sebbe SSEEGT!!. Men Jag fjäska lite med pappa så han körde ner mej istället. Väl nere så va de bara att ta de lungt någon timma sedan kom sara, emelie ,sofia ,ellen och Käll på besök. Vi grilla och chilla brett som de värsta koalorna (de är dom gråa djuren som lever i australien om ni inte viste de). Skoj va de och veckan hade fått en bra början och de gillar vi ju

Fredagen blev en riktig slappar dag kan man väll säga. Men vi var endå rediga för vi cyklade till edet och köpte lite dricka och godis att kuna käka lite på. På vägen hem börja de dock regna vilket va minde skoj eller tort för den delen. Sebbe skulle på match vid 5 så de blev bara att typ se lite scrubs och aa ladda inför matchen efter vi hade kommit hem. Medan han var på match började jag känna mej lite konstig och trött. Jag såg 2 filmer och *PooF* rätt som de var kom sebbe hem jag hade då vart ensam i 5 timma eller så vilket va lite weerd men när han kom hem så fick jag tag i en termometer och konstaterade att jag hade feber. Jippi tänkte jag och bestämde mej för att sova bort. Men de gick sådär.

LÖRDAG!! :D Jag hade fortfarande lite feber men kände mej endå bättre. Jag och sebbe laddade för kvällens kommande händelser detta gjorde vi genom att städa lite och se på scrubs hehe CYBER FIVE. Sedan kom de sofia och ellen och då börja vi grilla mej jag fick itn ei mej något och de hade jag itne gjort på hela dagen så jag va rätt sleten. I alla fall så börja folket droppa in och de börja likna något av detta. Kvällen gick och den va Gör rolig, lika rolig som apor på extacy. De var riktigt skoj i vilket fall även fast jag inte va på topp men de kan man ju inte vara jämt heller.

En annan sak som jag och sebbe har snackat om nu är vårt namn vi tänkte att de sår inte riktigt  för vår personlighet  så om ni har några tipps eller tankar så är de fritt fram att tycka till.

hampa och sebbe
De va allt för denna gången Se Ya

Operation V-Landa!

Under Lördagen fick jag chansen....att få vara en turtles.


Den här helgen tillbringades som så många andra helger med Dyslexipojken i egen hög person. Ganska fint väder vart de ju också så vi chillade först uppe i hjärtum när det var någon knattematch eellr något, Maha eller juniorerna, dåliga va dom anyway. Dyslexipojken hade dagen innan liraet fotboll i någon svartborg vid Dingle av någon anledning och där stött på en riddare som kapade foten på honom. Därför kunde man se tydliga spår på svårhet att ta sig fram....



Lamelamelame, typ helt dött inget som händer asså. Först vart de grillning men icke och sen vart det fest men icke såå vi tänkte mysa med varandra istället som vi brukar! ^^ En lite småtaggad MrBack tog sig upp till hjärtum med luftballong, hade tagit med mig lite filmer också.... När jag kom fram med luftballongen (flygningen tog 73 minuter) så säger killen att vi ska dra till västerlanda och chilla med några nötter! såå vi riggar min fucking luftballong och drar iväg till västerlanda "staden" utan centrum. Vi hittade en a-lagare som var villig att ta hand om den grön/blåa ballongen när vi kom fram.


Och vid det här stadiet så byter vi namn: Dyslexipojken - Leonardo, MrBack - Donatello. Vi sprätter upp några öl och börjar leva oss in i rollerna som turtles arvtagare. Jag hittar två sånna här oranga trafik pinnar och börjar slå på allt som rör sig, Leonardo hittade tyvärr inga svärd och kunde inte ansluta till min coola såkallade inställning, han tog istället sin mobiltelefon och filmade mig när jag var ubercool . Vi gick runt där i västerlanda i 3 timmar tills vi fick tag i dom jävla idioterna som vi skulle till så vi drog dit. Mer än det här förtär inte sagan och vi avrundar här. note: vi kollade på melodifestivalen istället för det sög hård pillesnopp där vi var.

Signerat.MrBack

Naturligtvis kommer Gud att förlåta mig. Det är hans yrke. ;)

Hejsan era Glada Livsnjutare

I dag gick jag upp kl 9 :O jo de är sant. Trött som fan efter gårdagen ( som sebbe kommer skriva (och lägga upp biler ) om i morgon ) bravader i V-landa. I alla fall så va det konfirmation för min (mycket vacker specielt i dag) kusin vid namn Malin. Ja lite mycket fjäsk kanske men de är hon värd eller hur Malin ;).

Som vanligt va Kyrkan tråkig som fan men endå fick man ett riktigt skratt när dom skulle bli utfrågade av prästen om vad dom kunde. Prästen gick runt till alla och sa frågan och viska sedan svaret om dom inte kune frågan. Men en sköna lång liraren hörde inte va han viskade xD och sa VAA ?? i micken så alla hörde xD, och hela församlingen vek sig i skratt. Men de va bra för de förgylde hela vistelsen i kyrkan facktist xD tummen upp för killen (y). Sedan blev de till att ta några kort på malin i kåpan eller va de nu heter och efter det blev de hem till malin för KÄK :D, vilkte var väldigt vällkommet. Jag åt som en GNU på grönbete. Eller de va facktist pasta sallad så de va typ grönbete så de är de om man kan kalla sig en gnu så haha. Men gött va de i alla fall. Lite snack med tjocka släckten medans vi väntade på efterrätt och gissa va de va. GLASSS :D jippi. Och tårta så klart ;). mätt och belåten så åkte vi hemåt.

Väll hemma så kände jag att mitt hus ropade efter att bli städat eller så va de någon som börjat snarka. Typ Vargen som springer runt här i bland eller typ bäcka eller pappa som låg inne och sov eller om mamma va igång med jordfräsen eller något. Men tror mer på att huset ropade efter mej för de behövdes värkligen en städning ;). I alla fall så va de igång med musik och sedan städning i full amuggar eller påsar typ. Men jag orka inte så länge så de blev lite koll efter läxor och sedan Halo 3 nördande xD men nu ska jag snart sova snart så ni får kolla in i morogn då de komemr upp bilder fårn lördagen och kanske till och med en video vem vet ;) hehe  Peace out

Simma lungt : Dyslexipojken

Kowaahbonga!

Tänk att få vara medlem av Turtles....jag skulle nog vara Leonardo (denblåa) eller Donatello (denlila) bara för att det är ju bäst att ha långa vapen, Rafael och Michelangelo har ju bara korta vapen.  Leonardo har ju svärd, det är nog bäst. Fast Donatello har ju fräckast namn plus att hans lila färg är cool. Ne fan det får nog bli Donatello! Öhhiii

Today startades med ett gympass i skolan, tur att jag inte va trött efter gårdagens gym bara Maha! Så blev ju ganska trött av det då va. Måste nämligen rehab träna min ljumske lite grann. Fy fan va illa, 17år och redan ljumskproblem -.-  note: 18år ganska snart. Skulle annars spelat match mor Skepplanda idag men det funkade ju inte då, skit dålig match om jag får säga det själv, ingen fart i spelet (synd att jag inte var med). Fick med oss en pinne iaf haha sjukt bra domare också, NOOT! Fick liverapport av Dyslexipojken precis, dom loosdae tyvärr han den lille pojken trampade snett :( buhu borde nog plåstra om honom.

NU gör jag ingenting och har ganska tråkigt, känner dock goda armonlukter från övervåninge, det är någon sorts matlagningsverksamhet där uppe och det luktar väldig samhällerligt! Wiiie! coolt med egenkomponerade ord. japp men fan kom och spela Luffarshack med mig eller Fia med knuff eller Monopol eller Super mario eller lite Skinnbanjo! ;)
Over and out!
Signerat.MrBack

500 000 svänskar ider av dylexi!!!

Tjabbalabba Och Hej

Fan i dag fick jag reda på att jag va 2 jävla poäng ifrån VG i engelska nationella. Gaaaa  va irreterad jag blir men ska väll va ganska nöjd endå för de är itne ofta de är så väl xD. Btw så skule 2 och 3 på aspero vart funktionärer för Grunden Bois i dag. Jag hatar dom som inte kommer på sånna saker som skolan planerar en dag iförväg så jag gick inte. Fan stå där och kolla på några som springer och gör allt annat en att spela fotboll låter inte så lockande och att de va kl 8 i morses gör de inte bättre för då är jag är tvungen att gå upp kl 5 då vilket jag inte kände för . Så de fick bli till att lyfta skrot på tippen istället. Jag har inget emot handikappade bara så ni inte missuppfattar mej nu men aa jag gillar att lyfta skrot bättre i alla fall när man inte behöver gå upp så tidigt :D

Sedan på bussresan hem så var de en lite weerd stäming. Jag satt och stteekte vid ett fönster som vanligt och så kommer de en tjej som sätter sig brevid mej. Till en början inga problemmen snart så börjar hon kolla lite på mej. Jag kände oj jag kanske känner henne och kolla lite extra på henne. Njaa hon känner jag nog inte så jag kolla bort men såg att hon fortfarande kolla lite på mej ibland. Hmm tänkte jag vem är nu detta. I alla fall så gick hon nu av å jag tänkte kolla en sista gång om jag kände henne å när jag vred huvudet för att kolla på henne så stog hon upp å stirra på mej. De blev ett såndär ``moment´´ som björn gustafsson säger i typ 2 sekunder. lite pinsam men endå rolig upplevelse :D, så om du nu läser detta så får jag be om ursäkt jag kände inte igen dej men hör gärna av dej ;).

Nu sitter jag här och laddar inför morgondagens match mot svarteborg viket kan bli skoj. Dom ligger typ sist *as garv* viket gör att vi kan vinna stort över dom och de gillar vi ju hehe. Men nu ska jag gå in och hämta glass och lite andra godsaker som jag kan förbereda kroppen med xD alltid lika nyttig haha 

Simma lungt och säg hej till tomten från mej om ni träffar han ;)
By: Dyslexipojken

En herrans dag!

Blaff!....så lät min datorstol när jag satte mig ner.... japp detta var en herrans dag som var helt fullpackade med diverse löjliga aktiviteter. Till att börja med så va det ju skola, relativt onödigt med tanke på att det bara va en lektion typ. Med typ så menar jag att vi (några) i klassen skulle åka och simma i Shitland Yippie! Saknade dock våran egen lilla Olga där :/

Hopp och lek *Plopp* vattnet var ganska klorigt, men det brukar det ju vara i badhus, det gillar vi inte. Jag fick en allergiskreaktion och hela kroppen började blossa upp i fucking irriterande blåsor som kliar som faaan! kunde inte fortsätta loppet, syund med tanke på att jag ledde loppet överlägset och låg på MVG+ fart hela tiden så jag fick bara VG tillslut note: kryddade lite där ^^.

Phew! trött som ett industriområde så tar jag mig till världens metropol, Lilla edet! för en dubbel körlektion, inte taggad på det idag men som vanligt så löste jag det galant, eller ganska galant iaf. Stressigt att åka i centrum i thn gillart INTE! sen sprang jag nästan hem till mig och hämtade match grejjer och sedan brummades det iväg fort som fan till samlingen. och bara för att jag stressade som fan till matchen så sträckte jag ju såklart ljumsken igen, fuckfuckfuck! Gillart INTE! men vi vann ändå med 4-0! Och nu är jag ännu tröttare och sitter och pluggar lille biologi i min ensamhet, ses imorgon alla klada bumbibjörnar.
Over and out!

Signerat.MrBack

Mitt första ehh... inlägg?

Tja alla goa meniskor och ni andra också ;) Ja som sakt så är detta mit första inlägg på denna blogg, och de ska bli skoj att se hur länge vi kan orka hålla på med detta, länge tror jag. Jag har också Dyselexi så om de står fel så är de bara jag som har vart framme :P men jag hoppas ni överlever lite stav fel ibland.

Jaja i dag har jag haft Nationella i engelska vilket jag gillar lika mycket som att ducha i en kall duch med massa gamla gubbar ( inte testat men men låter inte najs hehe ) men jag tror att jag klarar ett G i alla fall. På vägen till farmor i stenungsund för att sova där satt jag och tänkte på frågorna som jag inte kunde och ..... ne jag skoja jag orka inte tänka på de mer jag lysna på lite go musik och längtade efter att käka lite bullar som farmor har bakat vilket jag äter nu mumms :D. När jag kom fram va min kusse här fast han skulle på träning så sa typ Hej och hejdå, men alltid lika trevligt att träffa hen endå :P

Men jag känner att jag har pluggat för lite så nu ska jag gå och plugga lite till har ju prov i både handel och pzykologi i morgon så detta får räcka till senare ;)

Simma lungt så ses och hörs vi

MvH: Dyslexipojken

Helgen som gått

Tjänna!

Denna helgen har barit ganska enformig.....inget emot att få tillbringa den med den gölligaste pojken på norra halvklotet hihi. Under fredagen spelade vi båda match dock inte i samma lag, mitt lag åkte på däng och hampans lag vann förstås *besviken* -.- Haha  när jag då satt hemma och snyftade så tyckte den robusta hampus att jag skulle transportera mig till skogen och chilla. Gr8 (=great, grotta)! vi chillade till filmen TheCovenant som va grymm, note: uppföljaren till filmen kommer ut 2009. sedan kollade vi på Jidra inte med Zhoan, jag somnade......

....Lördagen skulle bli bomb. Och eftersom det fortfarande gick att se himlen i det lilla skogssamhället hjärtum så tänkte vi "varför inte åka till ett ännu mer avlägset ställe" så det gjorde vi, Hålanda. ett ställe så mörkt och dystert att endast systrarna Lorentsson var angelägna att ta emot oss. Såå, kanon pardate, jippie tänkte hampus....men glädjen blev kortvarig, två andra töser ifrån Ale var ditbjudna också, Linnéa aka Torsten Flinck och Anglica aka Angie. Skämt och sido, det vart en kanon kväll/natt då vi hade lite film maraton med gammla goingar som Stop-Loss, Jurassic Park, Jurassic Park 2 och Twillight. en annan revulotionerande händelse som ägde rum under kvällen var ett vi hittade en rakapparat "så what the heck, Let's do it"...och poff så vart vi lite mer korthåriga (ca 6mm). Lite kort men det blir bomb om någon vecka...

...Söndagen, hemdags. Åka buss till Älvängen, sitta där i 90 min. Men vi löste det med lite roande musik och lite Gossip haha! Bussen kommer, what to do, what to do, what to do när man inte har tillräclkigt med pengar, Jo! (I) betala till Lödöse och låtsas sova förbi hållplatsen, inga problem. brumbrumbrumbrum. I göta så kommer gubbjäveln till chaufför på att vi suttit kvar på bussen förbi våran hållplats! så han "väcker" oss och "slänger" av oss. Asgarv på det asså, men som vi säger "what the heck" vi går istället. Väl hemma i edet blev det en välförtjänt frukost på Roma, Kebabtallrik till mig och en Romio till hampestampe. note: Sara var jättesnäll som följde med och körde oss på sitt fordon (en fin moped). Sedan......Hem och sova...
Over and out!

Signerat.MrBack

ÅSM!!!

Vi kommer med glädje, vi kommer med manlig styrka och vårat motto är "Drink untill you pass out"!
We are the dudes from fucking everwhere!!!

RSS 2.0