Ledig imorgons igår....

Ja som sagt så har jag varit ledig idag då....vaknade vid 11 typ och skördade i all hast för att sedan plantera ett stort plantage av blåbär. Sedan snabbt som fan iväg till trollhätta och överby. Där skulle det urföras någon form av shopoholicism hmm...och eftersom denna bloggen är så likadan som alla andra fjortisbloggar så tänker jag ladda upp bilder på allt jag köpte...ne usch det räcker med att nämna att jag köpte två par jeans och ett par skor. Fräsch blev jag Moahah sedan snabbt som fan hem och träffa farmor och farfar och pernilla och kusinerna selma och melker. Fick tyvärr tanka lite också inte såå kul men man får bjuda på de lite så, fint i kanten. Lite taggad på grudge 3 förresten Maha bar lite iofs....och inget går upp emot en träning som jag inte beherskade alls, bollen for åt alla håll och kanter och det va inte förresn i slutet av träningen so jag fick ordning på fötterna, och som straff så körde jag lite kondition ensam, inte så kul. och nu ligger jag här och småfiser lite. börjar lukta unket xD linn åker till Rhodos imorrn också kul för henne liksom, bli ÄNNU brunare. annars mår jag bra och har inga hål i tänderna.

Over and out

Signerat.MrBack

Sliten och taggad som fan :)

Tja
Blir inte mycket skrivet i dag men kände för att göra något liksom :P.
Va och gymma i skolan i dag. ÄNTLIGEN fixa de sig med kortet. men de blir bara någon vecka som jag kommer va där för när jag inte är skadad längre får jag lämna tillbaka kortet :&. Så nu gäller de att använda de så mycket som möjligt så fredag blir en riktig Gym Dag :D. i morgon så vet jag itne om jag ska va i edet och kolla på matchen eller i stenungsund. jag börjar 8 på torsdag så hade vart gött att va i stenungsund men får se på de helt enkelt :). Öj jag kom på att jag bor nog lite för långt in i skogen endå :P När jag va på väg hem från träningen så såg jag typ 15 olika djur arter :P till och med en Full fladermus. Gulliga små djur facktist kan tänka mej att vara en Fladermus faktist tänk att ha ett inbyggt mörkerseende COOLT :D. Nu sitter jag och Gay(ar) mej till The FRAY, Men hallå dom är ganska bra faktiskt. specielt You Found Me :D. Föresten så Helgen ser lite Tom ut någon som har något förslag på något :) JAg är på allt fårn Party till Fest och kanske lite Pizza :) ne men alltså allt :D bättre än att sitta hemma och ruttna :D så om ni har något litet pytte förslag så är jag med största sanerlighet på :D men nu blir de snart time för att Däcka på kudden börjar tidigt i morgon men slutar också tidigt så :)

Pöösss på er specielt sebbe :D

By/av: Dyslexsipojken

Film är skoj rolig härligt mysigt och allt annat :D

Tja helgen har innehållit mycket film :D men de gör de ju inte värre :D.

DE börja med Fredag :) jag åkte dirr till ale efter skolan för att möta sofia. Vi tog oss en fika och snacka om alla konstiga saker typ. efter de så kom Angelika och joina vårat Coola gäng :) vi drog till MC donalds för att få oss något i magen :) efter de så kom sebbe och nu åkte vi mot gbg för att kolla på G.I.Joe :D. Filmen va bra facktist. Efter de så åkte vi ända hem till mej :D vi spela kort och såg en film igen :P efter de så va de hemgång och sovdags.

Lördagen börja med städning för mej för de behövdes xD efter de så stack jag på match med mamma (A) vi förlorade igen :/ men vi hade i alla fall tur med vädret 'Igen' hehe. EFter matchen så stack jag direckt till sebbe för att sedan åka till ett lika avlägset ställe som hjärtum :) nygård xD väl där så blev de skräck maraton :D mycket mysigt må jag säga får vi göra om:). Ganska sent blev de också runt 3-4 höll vi på xD eller ja sebbe och sofia sov den sista filmen :P men i alla fall :P. JAg fick slagga hos sebbelisebb för att inte bli aldelles för rädda när vi skulle sova xD men de va inte svort alls xD nu är jag i alla fall hemma och softilerar som fan :D och tror de blir så i dag facktist :P men nu ska jag fortsätta med de ;)  Pöss på er xD

Hope fore the besst plan for the woorst   ;)

Helgen man sent kommer att glöma eller kommahihåg xD

DE har varit en livad helg :D dE har ju liksom vart Edet natta :) sebbe kommer troligen med ett inlägg också ;).

Fredag börjar ju helgen med i alla fall. JAg kom hem från skolan taggad till 80. käkade och chillade till kl 6 med att inte göra något typ sedan åkte jag med mamma och pappa ner till edet (vi hämtade jeppe på vägen också). vi anlände hos Wärme Nu va vi taggade till 99 eller 99.5 typ :D började med att fixa lite stämningsfull musik :D de blev lite Rock som för en gångs skull gick hem faktist Long live Rock'n'Roll :D sedan gick vi över för att Röjja Edet :D. Som vanligt tar de typ dubbelt så lång tid att komma över när man hela tiden träffar någon på vägen. Med de är ju de som är dE roliga Nästan XD men tillslut va man ju då framme vid pentagon :D och när man väl va inne så va de NON STOP, DANSA RÖVEN AV DIG SJÄLV!!!!!!!! :D underbart skoj va de, Fick gå och leta efter min röv efteråt :D. Sedan blev de hemmgång med mamma å pappa facktist men de fick funka :D.

Lördagen starta med att jag och sebbeli sebb kolla på Hjärtum när dom spela. Resultatet kan vi ta senare ;). Efter de va de till sebbe och mysta :P åt lite mat med Sebbes familj. Sedan drog vi till Sara den rara xD där vi förfesta. Sedan gick vi till Edet lite sent män när vi anlände träffa jag massa folk :D mycket trevligt får jag säga gör jag gärna om :D eller a just den halvtimmen efter de är en annan historia :P

Nu ser jag på Bencwarmers och fy fan va rolig den är xD haha  men men Hoppas på en rolig men lungn helg nu. Eller ROlig och vild funkar väll också men aa. :)

Nu blir de sängen för att sedan gå upp tidigt som fan :s ska sova i stenungsund i morgon också ;P slippa gå upp så jävla tidigt :P 

men nu ska jag se klart på filmen Pöss på er :)

RSS 2.0