Sjukling är vad jag är....

Jag har då till råga på allt dragit på mig en förkylning nu  precis när skolan och träningen dragit igång på riktigt....idag skulle jag egentligen varit oppe i thn och tränat på gräs för första gången i mitt liv...ne ja bar skoja men på ett jävla tag iaf :O men då går jag och blir sjuk som sagt, inte kul! Dagen fördrivs på bästa sätt genom Nötning av farmville och  lite fimltittande, and some virtual company by Foppa! KOm på att det är edetfestivalen nu till helgen också, hoppas jag blir frisk till dess för jag är supasugen, längesen jag drack faktiskt haha xD en av dom anledningarna till att jag inte skrivit något i bloggen på senare tid, det är ju trotsallt så att vi gjorde den för att skriva om våra festbesök ;) Moahaha ....fan va seriös jag belv nu i mitt bloggande då :O det här håller på att spåra ur...

Det var en gång en kille som hete något. Han gillade att spela och lyssna på musik men han saknade något. Det bästat bandet i världen. Så han startade Adept och nu är om det. Wohooo iaf den här veckan  ;) nästa också troligtvis. men man vet aldrig det kan lätt ändra sig :O Enter Shikari är en liten hotare också men ligger bara på andra plats forfarande dock. Som sagt Adept är bäst nu så dom rekomenderar jag er att lyssna på!

Over and put

signerat.MrBack


Jaaa då va man här igen :P

Ja nu har ju skolan satt fart igen  :/ jip...  Suck. I dag börja jag kl 1 och sluta kl 3 vilket jag gör i morgon också :S hatar de men de finns inte så mycket att göra åt saken :/ nästa väcka blir de bättre i alla fall för då går vi efter shemat i alla fall ;). Helgen va la sådär, jag har skadat mej  IGEN :@. Fan att jag inte kan klara mej utan de. Sträckning i låret blev de denna gången :/ men de är väll bara att fortsätta antar jag, förlora gjorde vi också :/ de ser inte bra ut asså :/ men men de blev lite chill hos mej efteråt ett par stycken. De blev la inte den roligaste kvällen men men bättre än inget. Kanske :/. Jag Taggar inför nästa helg nu i alla fall :) Edet natt som ni vet ;)   men nu ska jag se på Tv, de är ju snart 2 and a  ½ men snart :D

Pöss ;)

Keep look forward .. eller så :/

By: Dyslexsipojken

Det är tamigfan krig i mitt huvud!

Som dom gammla visa amerikanarna Dream theater sjöng om, "War inside my head". Dock så syftade dom på grova sinnesrubbningar, mentalahandikapp och drogmissbruk... tror inget av det stämmar i på mig, rätta mig gärna om jag har fel haha ^^ ne men fan allt är så jävla veligt. Folk som inte kan betämma sig och berättar saker som dem kanske borde berättat för länge sedan. Å nu blir det bara massa krig i huvudet när man får reda på det hmm...aja menmen ska bli skönt att få komma iväg lite nu (Spanien imorgon). Hade dock velat ha lite sommarlova hemma också. Räcker inte med 5 dagar haha fast va fan när jag är hemma så är det ju trotsallt bara krig i mitt huvud så kan ju va lika bra att dra iväg på en liten airtrip till spanien och komma tillbaka lagom till skolan. Tänkt på de... ingenting blir som man tänkt sig, även om allt ordnar sig så blir det tamigfan aldrig som man vill. Såg HarryPotter nyss den nya han drack ju någon smörja så han fick tur hela dagen. Sånt skulle jag nog behöva....Nu ska jag inte klaga på allt för har ju trotsallt kommit igång med fotbollen igen vilket är jävligt gött. Uppe i Trollhättan och tränar för fullt nu ^^ fick ett träningsprogram igår av våran norrländska sjukgymnast/massör igår hahah han är rolig. Så nu om några timmar ska jag upp till Edsborg och köra lite fys, ME LIKE!
Hoppas alla dör här hemma....eller iaf att ni får skitdåligt väder! Moahaha!

Over and out!

Signerat.MrBack

Härlig hälg :) mycket härlig:)

Hej tja och tjena
I am Legend... ne men filmen fick amn i alla fall se i helgen och de va inte de ända :D
I fredags var de bio daggs i sälskap med Markus pontus putte lukas Wille alex och så tre tjejor från edet madde selin och Evelina. men i alla fall så blev det Sommar Med Göran och den va helt okej om jag får säga de själv (Jag som inte gillar svänska filmer igentligen). Go som jag va också så Glömde jag min plånbok på bion så får åka upp och hämta den i morgon eller så :@ Lyckat hampus NEJ.

Lördagen var mycket rolig må jag säga :D. Eller ja, Man fick gå upp kl 7 men annars va den bra :D. match borta mot hamburgesund, Serie ledarna. OCh vi spela facktist 2-2 JIPPE KAYEY Mo**** F***Er (Barn förbjudet ord). Sedan blev de hem till ett tomt hus och börja förbereda till den största festen på röd någonsin... NNAAATTT ne men bio gänget skulle komma och chilla. Så kvälen blev de lite bad i en allt för klorirerad (mit or för att någon har lagt ner för mycket klor i vattnet) JAkuzzi. Fotboll md myggor och lite mer myggor. sedan va de film på kvällen vilket va mycket mysigt :). SEdan va söndagen bara soft liksom kolla b-lags match och chilla ;)

Måndagen for jag till edet med markus och wille. markus va min chafför :P. Vi åkte in i den mörka dimman där solen lös klart och tydligt och anlände till madde för att se film :) de blev två skräckisar :P :D. The hills have Eyes och sav 5 tror jag :P mysigt värre får göras om ;) sedan va de j-lags match där vi spela 1-1 och som vanligt nu mera så summpa jag en målchans fast de va precis :/ 2 cm mer ner på min språng nick så hade den gått in men nej då bolljäveln vill bara inte in liksom  GAAAHHH. men Jonte sköt en mesil ribba in fårn 25-30 meter så de gick ju bra endå.

Men nu ska jag sova ;) Woork i morgon igen jippi  :/ :P pösså god natt

By: Dyslexsipojken,

Hoppas på detta. Vill inte förhasta saker denna gången.

Jag skulle definera detta tillstånd med..... Ass Seg

Tja
Åter en gång har jag funnit lusten att skriva lite :D. Fan vilka jobbiga ord jag skriver nu då xD haha. Så nu börjar den riktiga hampus komma fram. Ja i alla fall så har ju då fotbollen börjat igen. Och vilken lättnad, jag hatar uppehåll man förlorar bara massa kondition som man måste jobba tillbaka igen. Vi spela match mot Göta i måndags i alla fall och som jag trode så vann vi med 1-0. inte så stora sifror men jag skulle minst ha suttit 2 lägen till men boll JÄ*eLn vill ju fan inte in. samma som i dag så spela jag med B-laget de sista minuterna och kommer hyfsat bra läge och ska vinkla in den i bortre stolpen och tycker den ska gå in men då hör jag bara ett ``Plask´´. Bollen träffa stolpen, FAn jag blir så arg att jag själv skulle va en boll så jag kunde visa hur man ska göra. Men de går ju inte riktigt :/. MEn nu ska jag försöka sova för jag har sovit så jävla dåligt de sista nätterna :/ vet inte varför men frustrerande är de i alla fall ,Tröttare och tröttare och seg blir man ju också vilket inte blir bättre när man ska upp och jobba. Men förmodligen är morgondagen sista dagen viket är najs :D.

Men see YOU later krokodil (viste inte hur de stavades på Engelska, hoppas de stavas så på Svenska Föresten hmm)
Pöss och goood natt ;)

Go och Glad, Potatisgratäng

Tja
Nu va de ett tag sedan igen men så är de :P. Min helg då jo den va la okej. Efter en hel vecka ensam hemma typ så Fick jag ett litet anonymt tips om att de skulle bli en chillkväll med grillning. Och Jag som skulle va själv hemma i och med att Sebbe skulle på U2 ( inte alls avensjuk eller så jag gillar itne konserter endå tpy :@. ) så tog de typ 2,3 sekunder för att se om tipset va rätt vilket de inte va de skulle bara va en grillkväll men jag tänkte ajaa bättre än inget typ ;) hehe ne jag tänkte igentligen såhär   FAN VA NAJS SLIPPA VA HEMMA :D. Nu va de bara ett problem kvar. Hur Kommer Jag Dit hmmmm . Jo de är ju tur att man har underbara kusiner som ställer upp så Pontur blev taxichafför för en natt ;). Väl framme så blev de till att käka dirr vilket va okej men ajg hade redan käkat så jag tog bara en handburgare :P. Sedan blev de ett hedeligt Sälskaps spel som äge fett för vi van ;) heeh eller va de inte så? Jo de tycker jag i alla fall :). Sedan blev de en gammal nu film aa kenny starfighter i alla fall :P skoj film som fan i alla fall eller aa bra ;) Sarru  haha  sedan blev de sent och de va dags för hem gång och min trogna taxichafför kom till undersättning ;)

Lördagen blev lungn och Chill så att säga. Mamma och pappa stod för sälskapet och de blev lite gamla videor facktist vilket va skoj endå :P haha

Nu sitter jag här och de är söndag och jag har typ nyss tränat och Gud va gått de är :D Och i morgon SKA Göta få stryk hehe hoppas jag i alla fall :P hehe ;)

Men ska dra nu pöss haj på er ;)

By: Dyslexipojken

RSS 2.0